Suorita työsi ajoissa 5 jännittävän puhdistussovelluksen avulla

Puhdas ja siisti koti on onnellinen koti, tai niin ainakin sanotaan. Luulen, että he saattavat olla oikeassa, koska kodissa, joka ei sovellu rotille, on jotain kauheaa. Uskoisin, että siivoat kotisi jo säännöllisesti, mutta vaikka pidätkin itseäsi siivousmestarina, nautit silti muutaman näistä sovelluksista, joista puhumme tänään.

Tody

Jotkut siivoussovellukset antavat sinulle luettelon kotitöistä, jotka sinun tulee tehdä aina, kun on aika siivota kotisi, mutta tämä ei tietenkään ole optimaalista, koska joitain askareita ei tarvitse suorittaa yhtä usein kuin toisia. Onneksi Tody ymmärtää tämän ja kun se antaa sinulle tehtävälistan suoritettavista töistä, saat vain luettelon asioista, jotka todella tarvitsevat huolta. Tämä muuttuu koko ajan, eikä luettelosi ole koskaan sama, joten se tarkoittaa, että sinulla on enemmän vapaa-aikaa muiden asioiden tekemiseen.

Kirkas Nest

Tämä sovellus on paljon enemmän kuin tavallinen puhdistussovellus, jonka löydät muualta, koska siinä on paljon enemmän ominaisuuksia, jotka tekevät siitä melko tehokkaan. Tästä huolimatta kodin siivoamiseen liittyy monia hienoja ominaisuuksia, ja yksi, josta saatat pitää, on jatkuvat muistutukset, jotka kehottavat sinua tekemään jotain. Se antaa myös yksityiskohtaiset ohjeet, jos tarvitset apua tietyssä tehtävässä, koska olen varma, että on joitain asioita, joita et osaa tehdä, ja se säästää sinua googlettamalla, kuinka ne tehdään.

Chorma askareisiin

Jos asut yksin, tämä sovellus on turha, mutta kun asut muiden ihmisten kanssa, se voi olla siunaus valepuvussa. Miksi sinun pitäisi olla ainoa, joka siivoaa koko ajan? Sovellus on erityisen hyödyllinen, kun asut kämppäkavereiden kanssa, koska kaikki työsi voidaan koordinoida sen kautta ja jokainen joutuu tekemään oman osansa tehtävistä. Voit käyttää sitä myös asuessasi kumppanin kanssa, ja jos lapsesi ovat tarpeeksi vanhoja, saatat haluta käyttää sitä saadaksesi heidät mukaan siivoustoimintaan.

Eeppinen voitto

Kaikki siellä olevat nörtit rakastuvat Epic Winiin, koska se muuttaa kotityösi peliksi, joten sen sijaan, että vain rastittaisit tiettyjä asioita listalta, kun kuljet ympäri taloa, voitat pisteitä tiettyjen tehtävien suorittamisesta. Kun kokoat pisteitä, hahmosi vahvistuu ja vahvistuu, joten siivoaminen voi tuntua paremmalta, vaikka se vaatisikin vetäytymään pois pelikonsolista. Testaa sitä, jos pidät pelaamisesta, sillä se ainakin tekee asioista hauskaa.

Puhdista elinympäristösi

Kodin siivoaminen ei ole aina helppoa parhaimmillaan, mutta motivoimattomana se on vielä pahempaa, koska haluat mieluummin tehdä mitä tahansa, johon ei liity wc-istuinten hankausta ja huonekalujen kiillottamista. Helpoin tapa päästä yli motivaation puutteesta on tehdä vain muutamia asioita kerrallaan. Jos jaat työsi pieniin väliajoihin, on helppo löytää motivaatiota tehdä pieni siivous 20 minuuttia. Unfilth Your Habitat antaa sinun valita tietyn ajanjakson ja tehdä niin paljon kuin mahdollista ennen kuin se loppuu.

Aika on valttia

Askaiden lopettaminen ajoissa valmistaa sinut loppupäivään. Kukaan ei halua istua tekemättä mitään, kun he tietävät, että heillä on edessään paljon työtä myöhemmin päivällä, joten näiden sovellusten avulla saat kaiken valmiiksi nopeasti ja voit rentoutua ja tehdä mitä haluat.

Puhdas ja siisti koti on onnellinen koti, tai niin ainakin sanotaan. Luulen, että he saattavat olla oikeassa, koska kodissa, joka ei sovellu rotille, on jotain kauheaa. Uskoisin, että siivoat kotisi jo säännöllisesti, mutta vaikka pidätkin itseäsi siivousmestarina, nautit silti muutaman näistä sovelluksista, joista puhumme tänään. Tody Jotkut siivoussovellukset antavat sinulle…