Kuinka rakentaa kotisi ja myydä se kuin ammattilainen

Oletko koskaan miettinyt, miksi jotkut ihmiset voivat “kääntää” kotinsa voittoa saadakseen, kun taas toiset kamppailevat saadakseen edes yhden tarjouksen? Tänään katsomme kodin näyttämön maailmaa – kodin perustamisprosessia sen arvon kasvattamiseksi ja sen nopeammaksi myymiseksi. Tässä on viisivaiheinen opas kodin rakentamiseen, jonka pitäisi auttaa sinua myymään kotisi maksimiarvolla.

1: Hanki myyjän kotitarkastus
Kodin tarkastukset eivät ole vain ihmisille, jotka haluavat tarkistaa kodin, jonka he aikovat ostaa. Asunnonomistajat, jotka haluavat myydä kotinsa enemmän, voivat myös hyötyä kodin tarkastuksesta. Lisensoidulla kodintarkastajalla kestää noin kolme tuntia tutkia kotisi katoltasi kellariin. Saat yksityiskohtaisen raportin kotisi kunnosta. Sinun tulee puuttua kaikkiin kotisi rakenteeseen, kattoon, sähkö- tai putkistoon liittyviin ongelmiin tai ongelmiin, kuten hyönteisvaurioihin, kosteuteen tai homeeseen.

2. Hanki ammattiapua
Kotilavastuksen ytimessä oleva konsepti on epäselvä. Sinun on poistettava mahdollisimman paljon henkilökohtaisia ​​​​esineitä, jotta mahdolliset asunnon ostajat jäävät “tyhjäksi”, kun he tulevat katseluihin. Ihmisten on helpompi visualisoida itsensä kotonasi, jos värit ovat neutraaleja, huoneet siistit ja huonekaluja on vähän. Jotkut kanadalaiset kiinteistönvälittäjät tarjoavat asiakkailleen kotivaiheen neuvontaa. Siitä kannattaa maksaa.

3. Käytä omavarastointia
Tyhjennys ei ole ilkeä suoritus. Ostajat vihaavat nähdä lemmikkitarvikkeita, perhekuvia ja lasten leluja. Tavaroiden siirtäminen pois yhdestä huoneesta on helppoa, mutta entä kotisi? Itse asiassa sinun täytyy alkaa muuttaa pois. Halvin ratkaisu on vuokrata omavarasto. Nykyään itsevarastoivat yksiköt eivät ole enää hallittujen tallennusyksiköiden huono suhde. Useimmat ovat ilmastoituja, ja niissä on 24/7-ajopääsy. Poista kaikki henkilökohtaiset omaisuudet ja kaikki pienempi kuin pesäpallo pois kotoa omaan varastoon.

4. Puhdista ja koristele
Jos sinulla on budjetti, ammattimaisen teollisuussiivouksen maksaminen on paras vaihtoehto saada kotisi myyntiin. Olitpa ostamassa tai tee-se-itse, sinun on puhdistettava kotisi perusteellisesti osana lavastusprosessia. Tämä tarkoittaa vähintään kuumavesiimurin palkkaamista mattoja ja verhoja varten ja höyrypuhdistimen käyttämistä keittiön, kylpyhuoneen ja kaikkien kaakeloitujen tilojen käsittelyyn. Jotkut ihmiset menevät jopa niin pitkälle, että vaihtavat matot. Kotisi sisustaminen ja maalaaminen neutraalein valkoisin tai kermanvärisinä on fiksu teko.

5. Välityshuonekalujen vuokraus
Jos olet noudattanut yllä olevia neljää vaihetta, kotisi pitäisi näyttää miljoonalta dollarilta. Viimeinen vaihe näyttelytilan ilmeen saamiseksi on huonekalujen vuokraaminen. Torontossa huonekaluleasingia tarjoavat yritykset toimittavat huonekalut kotiovellesi ja noutavat ne heti, kun kotisi on myyty.

Johtopäätös
Tämän artikkelin neuvojen noudattaminen ei ole halpaa, mutta palkinnot voivat olla valtavia. Vaikka tämän suunnitelman jokaisen vaiheen toteuttaminen voi maksaa useita satoja dollareita, nämä strategiat voivat lisätä kotiisi tuhansia dollareita. Onnea ja onnea kotiteatteriin!

Oletko koskaan miettinyt, miksi jotkut ihmiset voivat “kääntää” kotinsa voittoa saadakseen, kun taas toiset kamppailevat saadakseen edes yhden tarjouksen? Tänään katsomme kodin näyttämön maailmaa – kodin perustamisprosessia sen arvon kasvattamiseksi ja sen nopeammaksi myymiseksi. Tässä on viisivaiheinen opas kodin rakentamiseen, jonka pitäisi auttaa sinua myymään kotisi maksimiarvolla. 1: Hanki myyjän…