Kuinka parantaa keittiön työnkulkua älykkäällä suunnittelulla

Termi työnkulku ei päde vain toimistossa. Jos olet joskus joutunut valmistamaan jouluillallisen 10 hengelle, tiedät kuinka tärkeä työnkulku voi olla myös keittiössä. Varmistamalla, että kaikki on ajoitettu hyvin, että sinulla on jonnekin laittaa uunipelti, kun se tulee ulos, ja peseytyminen menossa voi kaikki vaikuttaa maailmaan ja lopulta päättää, onko ateria onnistunut vai tragedia.
Ja avain keittiötilan työnkulun varmistamiseen on varmistaa, että olet suunnitellut huoneen hyvin ja osaat antaa itsellesi tarpeeksi tilaa ja automatisoida jotkin vaikeammat tehtävät. Lue lisää, niin katsomme joitain erilaisia ​​temppuja, joilla voit varmistaa maksimaalisen tehokkuuden älykkään keittiösuunnittelun avulla.

Työalueet
Avain työnkulkuun keittiössä on varmistaa, että työtasolla on riittävästi tilaa työstöesineiden sijoittamiseen. Samalla sinun on myös varmistettava, että pääset näihin työtiloihin helposti kerralla.
Tässä tulevat esiin “työalueet” – tilat, joissa haluat työskennellä, yleensä joissa voit saavuttaa useita kirkkaita pintoja kerralla ja laitteen. Esimerkiksi työalue voi antaa sinulle kaksi vierekkäistä työtasoa (eli olet nurkassa), jolloin liesi on käytettävissä takanasi. Näin voit pilkkoa ruokaa, samalla kun sinulla on kulho, johon se pudotetaan, ja voit helposti sekoittaa jotain muuta, joka ehkä kiehuu.
Valitse, pärjäätkö paremmin L-muotoisella, U-muotoisella, käytävällä tai saarekekeittiöasetelmalla, jossa sinulla on tilaa, ja mieti, mikä antaisi sinulle pääsyn parhaille työskentelyalueille.

Pesu
Pesulla on ikävä taipumus kerääntyä keittiöön, mikä voi sitten estää meitä tekemästä mitään todellista työtä. Peseminen ei vain näytä rumalta, vaan se voi myös tunkeutua työalueille ja poistaa tilaa kaiken tekemiselle. Riittävän iso roskakori, jolla voi heittää paljon, mikä todella merkitsee suurta eroa tässä.
Samanaikaisesti, kun pesualtaassa on erillinen kulho, voit kaataa tavaroita pois litaamatta vettä ja voi estää pesualtaan tukkeutumisen. Vielä parempi on hankkia tiskialtaaseen jätehuoltoyksikkö, joka pilkkoo viemäriin putoavat asiat, mikä estää tukoksia ja tarkoittaa, että voit pilkkoa ja kuoria suoraan altaaseen. Sinun on myös varmistettava, että sinulla on tarpeeksi tilaa astioiden ja ruokailuvälineiden tyhjentämiseen.
Harkitse lopuksi suuren leikkuulaudan hankkimista, joka voi kulkea pesualtaan päällä ja tarjota sinulle toisen pinnan tarvittaessa.

Lisää vinkkejä
Tässä on muutamia muita vinkkejä, jotka voivat myös auttaa saavuttamaan suuren eron. Ensinnäkin: harkitse jonkinlaisen viihteen lisäämistä keittiöösi, kuten tabletin, jotta voit suoratoistaa Netflixiä tai YouTubea. Perunoiden peseminen ja kuoriminen on tylsää, joten miksi sen tekeminen hauskempaa voi olla vain hyväksi moraalille ja tehdylle työn määrälle.
Toinen hyvä vinkki on varmistaa, että sijoitat korkealaatuisiin , jotta et päädy suuriin siruihin ja halkeamiin. kerätä murusia ja sotkua.
Ja miksi et harkitse uunin nostamista hieman korkeammalle? Useimmilla ihmisillä on se maanpinnan tasolla, mutta itse asiassa, jos pidät sen korkeammalla seinällä, näet paljon helpommin, mitä valmistaa, sinun ei tarvitse kumartua saadaksesi asioita ulos ja vähennät kun astut ovesta sisään ja hakkaat sääriäsi.
Lopuksi varmista, että pidät asiat todella mahdollisimman vähäisinä. Mitä vähemmän pidät työtasojasi, sitä helpompi on pitää ne puhtaina ja tehdä työsi.

Termi työnkulku ei päde vain toimistossa. Jos olet joskus joutunut valmistamaan jouluillallisen 10 hengelle, tiedät kuinka tärkeä työnkulku voi olla myös keittiössä. Varmistamalla, että kaikki on ajoitettu hyvin, että sinulla on jonnekin laittaa uunipelti, kun se tulee ulos, ja peseytyminen menossa voi kaikki vaikuttaa maailmaan ja lopulta päättää, onko ateria…