Kuinka estää kylpyhuonettasi rikki

Epäpuhdas ja epäsiisti kylpyhuone voi olla uskomattoman ärsyttävä ja monella tapaa epämiellyttävämpi kuin muut huoneet, joita ei ole siivottu vähään aikaan. Käymme kylpyhuoneessa saadaksemme puhtaamman ja siksi on hämmentävää, kun nuo kylpyhuoneet tuntuvat vähemmän puhtailta kuin me olemme. Valitettavasti kylpyhuoneita on myös erittäin vaikea ylläpitää, koska ne ovat jatkuvasti täynnä vettä, kondensaatiota, puhdistusaineita ja muita asioita, jotka yleensä aiheuttavat paljon sotkua.

Ratkaisu on yrittää järjestää ja suunnitella kylpyhuoneesi siten, että se on vähemmän todennäköistä alun perin epäsiistiksi ja että se on helpompi huoltaa, kun se on puhdistettava. Lue eteenpäin, niin tarkastelemme joitain tapoja tehdä tämä.
Vaihda/puhdista suihkuverhosi usein

Yksi asia, joka saa kylpyhuoneesi näyttämään epäsiistiltä juuri nyt, on suihkuverhosi. Ajan myötä niillä on huono taipumus homehtua ja niitä voi myös olla erittäin vaikea kuivua pois. Jos sinulla on suihkuverho, varmista, että otat sen säännöllisesti pois ja peset sen tai edes vaihdat sen – ne eivät ole kovin kalliita!
Toinen vinkki? Varmista, että verho ei ole liian pitkä, jotta se ei kuivu kunnolla.

Pidä kangas käden ulottuvilla

Kosteus voi aiheuttaa ongelmia myös muissa paikoissa kylpyhuoneesi ympärillä. Varsinkin se voi johtaa vesileimattuihin peileihin ja laattojen hilseilyyn, joten varmista, että näin ei tapahdu, yritä pitää kuiva liina kylpyhuoneessa ja kehitä tapa kuivata kaikki pinnat aina, kun olet pestänyt kyseisessä huoneessa. .

Käytä oikeaa kiveä

Korkealaatuisen kiven käyttö voi tehdä kaiken eron ja estää halkeamia ja hometta. Sen sijaan, että katsoisit halpoja laminaattilattiaa, etsi jotain sen sijaan – se on investoinnin arvoinen.

Robotti-pölynimuri

Kylpyhuoneen kovat lattiat ovat hyviä, koska ne eivät ime vettä, mutta haittapuolena ne näyttävät yleensä jokaisessa hiuksessa ja voivat olla melko vaikeita puhdistaa. Jos haluat tehdä elämästäsi hieman helpompaa, harkitse robottipölynimurin hankkimista – ne ovat ihanteellisia pölyn ja lian imemiseen tällaisilta kovilta pinnoilta ja voivat pitää kylpyhuoneesi jatkuvasti tahrattoman näköisenä.

Asenna kylpyhuoneen tuuletin
Ikkunan jättäminen auki on loistava tapa päästää ilmaa kiertämään kylpyhuoneen ympärillä, mutta se on aivan liian helppoa unohtaa (puhumattakaan siitä, että jokaisessa kylpyhuoneessa ei ole ikkunaa). Ratkaisu on asentaa kylpyhuoneeseen tuuletin, joka auttaa poistamaan kosteuden huoneesta. Parhaat näistä aktivoituvat automaattisesti, kun sytytät valon, jotta kukaan ei poistu huoneesta märkänä tekemättä asialle jotain.

Pidä huoneessa roskakori
Oletko kyllästynyt siihen, että ihmiset jättävät tyhjiä vessapaperia lattialle? Se olisi juoksevaa vitsi monissa kotitalouksissa, jos se olisi hauska… Ratkaise tämä ongelma lopullisesti yksinkertaisesti a

Pyyhekuivain
Hanki lämmitetty pyyhekuivain, etkä enää koskaan joudu käyttämään kylmää, kosteaa pyyhettä kuivataksesi itsesi. Mikä on ehdottomasti yksi “voitto” -sarakkeesta.
Itsestään sulkeutuvat wc:t
Kylpyhuoneen väittelyistä puheen ollen… kyllä ​​näitä asioita on olemassa! Ja he ratkaisevat ongelmien maailman.

Pidä sotku poissa
Kylpyhuoneiden koko vaihtelee, mutta monilla ihmisillä on liian paljon tavaraa pienessä tilassa. Tämä johtaa siihen, että nurkat täyttyvät karvoja ja pölyä sekä vettä kerääntyy kulmiin ja wc- ja pesualtaiden ympärille.
Hanki pistokkeen kansi
Tämä on toinen yksinkertainen ja helppo investointi, joka säästää väitteitä – yksi pistokkeen suojus voi estää tukkeutuneet nielut ja estää ketään joutumasta kurkottamaan sisään ja vetämään kaikki hiukset ulos.

Epäpuhdas ja epäsiisti kylpyhuone voi olla uskomattoman ärsyttävä ja monella tapaa epämiellyttävämpi kuin muut huoneet, joita ei ole siivottu vähään aikaan. Käymme kylpyhuoneessa saadaksemme puhtaamman ja siksi on hämmentävää, kun nuo kylpyhuoneet tuntuvat vähemmän puhtailta kuin me olemme. Valitettavasti kylpyhuoneita on myös erittäin vaikea ylläpitää, koska ne ovat jatkuvasti täynnä…